Kad se ljudi zaruče i na vjenčanju recitiraju svoje zavjete jedno drugom, svaka riječ je simbolična i nosi neko značenje. Ali, bilo je to nešto što jedna mlada nije rekla, na čemu su joj svi aplaudirali.

Buduća mlada, Brittany Winegarner, prije nego što je rekla “Uzimam”, otišla je sa oltara i pojačala muziku. Izvela je pjesmu “Praise the Lord” na znakovnom jeziku.

Neki mediji su prenijeli kako je njen muž Evan gluh, te da je zato izvela pjesmu na znakovnom jeziku, ali to nije istina.

Izvela sam posebnu pjesmu za mog muža kao iznenađenje tokom našeg vjenčanja! Oboje gajimo ljubav i strast prema znakovnom jeziku., napisala je Britanny u opisu svog videa koji je objavila na Youtube kanalu.

Britanny je kontaktirala eksperta znakovnog jezika, Nathana Robertsa, odmah nakon što ju je Evan zaručio kako bi naučila izvođenje pjesme koja mnogo znači oboma.

Evan uopšte nije očekivao da će mu prirediti nešto ovako (ili bilo kakvo iznenađenje). Kad je vidio Britanny kako odstupa sa oltara i pojačava muziku, mislio je da će samo plesat i pjevati, ali nije imao pojma da će to biti nešto posebno.

Njegova zaručnica, a sada i žena, provodila je svake sedmice po nekoliko sati kako bi naučila izvođenje pjesme.

Njen performans je uistinu bio fantastičan…

Pogledajte kako je to sve proteklo, ali obratite i pažnju na izraz Evanovog lica! 😀

Video možete pogledati u prilogu ispod:

Izvor: 24balkan.info