Ok, priznajemo da svi sanjamo kako ćemo se jednog dana probuditi pored sisate plavuše (ništa ispod petice) i na trenutak pomisliti da smo u raju.

A onda pročitamo priču ovog jadnika i dobro se zamislimo… Treba li nam to stvarno u životu?

Bivši vratar engleske U21 reprezentacije i sadašnji čuvar mreže engleskog Peterborough Uniteda Jonathan Bond (24) nije se mogao nositi s pritiskom koji su mu stvarale dvije ogromne lopte njegove djevojke.

Stvar je otišla tako daleko da je razmišljao i o prekidu karijere, piše “Idesh.net“.

“Priznajem da me svo to zlostavljanje internetskim putem i za vrijeme utakmice natjeralo da razmišljam o prekidu karijere. Neću to ipak napraviti, jači sam od toga. Osim toga Leia mi to ne bi dopustila. Peterborough je sjajna momčad, kao što smo sjajna momčad Leia i ja”, kazao je Bond.

Leia je Leia Parker, prema navodima The Suna Britanka s najvećim grudima koje ‘hejterima’ služe za izrugivanje i nje i njenog četiri godine starijeg momka.

Pitam se samo kako to da tvoj beskorisni dečko provodi toliko vremena igrajući se sa tvojim poput nogometnih lopti smiješno velikim grudima i opet nije u stanju uhvatiti loptu tokom utakmice. Možda bi tebe trebalo postaviti na gol, one bi barem nešto zaustavile”, primjer je poruke koju je dobila Leia Parker na Facebook-profilu.

 

Izvor: freshpress.info